OD IDEJE DO IZDELKA...V podjetju naročniku zagotavljamo celostno izvedbo projekta - od ideje do dostave izdelka. Ob tem upoštevamo specifične potrebe in želje naročnika. Vsak izdelek, ki se mu posveti skupina strokovnjakov, ustreza natančno določenim zahtevam naročnika.

„Zaradi dobro organiziranih delovnih procesov ter lastnih proizvodnih zmogljivosti, lahko naročniku zagotovimo zelo kratek čas dobave izdelka.“

Naročniku nudimo celovito rešitev in stalno podporo v vseh fazah sodelovanja, od razvoja izdelka do serijske proizvodnje. V kolikor naročnik nima načrta, ga pripravijo naši strokovnjaki v podjetju. Tako je zagotovljeno, da bo izdelek natančno ustrezal željam naročnika ter bo natančno dodelan. To pomeni tudi hitrejšo izdelavo ter dosledno spoštovanje dogovorjenih rokov izvedbe,
 

Smo družinsko podjetje z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju obdelave kovin. Opravljamo serijsko in maloserijsko obdelavo različnih materialov. Nudimo laserski razrez pločevine iz različnih materialov (Fe, Inox, Al ) in različne debeline z natančnostjo do 0,1 mm. Nove tehnologije nam omogočajo hitro, enostavno in cenovno ugodno rešitev za vaš željeni izdelek.

Vse izdelke lahko v lastnih lakirnicah tudi površinsko zaščitimo. Predvsem se vedno bolj uveljavlja okolju prijazna tehnologija prašnega barvanja, ki v vse večji meri nadomešča klasično "mokro" barvanje.

Celotna proizvodnja je organizirana v skladu s standardom kakovosti ISO 9001, visoko kakovost izdelkov pa dosegamo tako z uporabo moderne CNC strojne opreme, kot z vestnim delom odgovornih zaposlenih.  Kakovost sproti preverjamo in potrjujemo s sodobno opremo za izvajanje kontrole kakovosti.

Ker sodoben proizvodni proces zahteva optimizacijo na vseh nivojih, nudimo tudi začasno skladiščenje izdelkov v za to prirejenih in  primernih prostorih, da so le ti v celoti pripravljeni na odpremo. 

Našim strankam omogočamo logistično svobodo. V podjetju imamo svoj vozni park, ki nam dovoljuje takojšnjo odzivnost in veliko fleksibilnost pri dobavnih rokih. Naše izdelke vam strokovno dostavimo kamorkoli v Evropi.